Είναι ψάρι κατσαρόλας με λαχανικά, πεντανόστιμο.
Υλικά
- 400 γραμμάρια φιλέτο ψάρι (ρωτήστε τον ψαρά για κάτι φρέσκο που γίνεται σοτέ στην κατσαρόλα)
- 2 πιπεριές (κίτρινη και κόκκινη)
- 1 κρεμμύδι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κολοκυθάκια
- 5-8 ντοματίνια
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε το ψάρι σε κύβους
- Πλύντε τα λαχανικά, κόψτε τα σε λωρίδες, κόψτε τα ντοματίνια στα δύο
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τα σκόρδα
- Σε βαθύ τηγάνι ροδίστε ελαφρά το κρεμμύδι και τα σκόρδα
- Προσθέστε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και ροδίστε για άλλα 4 λεπτά
- Ρίξτε τα ντοματίνια και ροδίστε για άλλα 4 λεπτά
- Σπρώξτε τα λαχανικά στην άκρη και ρίξτε το ψάρι να ροδίσει καλά για 3 λεπτά
- Προσθέστε ελάχιστο νερό, αλάτι και πιπέρι μπόλικο
- Αφήστε να βράσει για 7 λεπτά και σερβίρετε
- Τρώγεται εκπληκτικά με ρύζι, βραστές πατάτες, πουρέ ή με μια πράσινη σαλάτα
Αυτό το πιάτο μαγειρεύεται ιδανικά σε γουόκ, βαθύ και βαρύ ασιατικό τηγάνι, όπου θα μπορείτε -μόλις τα αγοράσετε- να μαγειρεύετε τα πάντα!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο