Τα πάνω-κάτω στην Euroleague – Μπορεί ακόμη και την 1η θέση ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Τα πάνω-κάτω στην Euroleague – Μπορεί ακόμη και την 1η θέση ο Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια εκτός έδρας σε συνδυασμό με την ήττα της Φενέρμπαχτσε, φέρνει τον Παναθηναϊκό σε θέση να κυνηγά την είσοδο στην πρώτη τετράδα όμως τα σημαντικότερα έρχονται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον κυνηγά ακόμη και την πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός μετά τα χθεσινή αποτελέσματα, θα είναι δεδομένα στην πρώτη τριάδα. Ωστόσο αυτό που έχει αλλάξει είναι το γεγονός πως κυνηγά ακόμη και την πρώτη θέση. Χρειάζεται βέβαια εκτός από τις δύο δικές του νίκες και έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε την Ρεάλ σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2) και με νίκη θα βρεθούν πολύ κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης ενώ θα διατηρηθούν ζωντανοί ακόμη και για την πρωτιά.

Από την πλευρά της η Ρεάλ έχει και αυτή εξασφαλισμένη μια θέση στην πρώτη τριάδα αλλά καίγεται φυσικά και αυτή για την πρωτιά, στην οποία είναι πιο κοντά. Αν οι Ισπανοί πάρουν τη νίκη, τότε θα έχουν πλεονέκτημα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ρεάλ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ