Survivor: «Βγαίνουν» τα μαχαίρια - Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος ξανά πρόσωπο με πρόσωπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: «Βγαίνουν» τα μαχαίρια - Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος ξανά πρόσωπο με πρόσωπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη ήττα για τους «Διάσημους» περιελάμβανε το τελευταίο αγώνισμα με το σερί των «Μαχητών» να φτάνει στο 5-0 και οι κόντρες, μια ημέρα πριν την αποχώρηση ενός παίκτη φούντωσαν.

Η χθεσινή μάχη ήταν πραγματικό ντέρμπι. Το 9-6 υπέρ των «Μαχητών» έγινε 9-9 και στο Match Point διαγωνίστηκαν για τους «Μαχητές» ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης, με την Ειρήνη Κολιδά ενώ από την πλευρά των «Διάσημων», η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός πως παρά την κόντρα τους και το γεγονός πως η Βαλαβάνη τον κατηγόρησε ανοιχτά ψηφίζοντας τον ως υποψήφιο προς αποχώρηση, οι δυο τους κατευθύνθηκαν αγκαλιασμένοι για την αφετηρία.

Οι «Μαχητές» πανηγύρισαν τη νίκη και στη συνέχεια δεν έλειψαν πάλι τα πηγαδάκια στο στρατόπεδο των «Διάσημων». Σοφία Πασχάλη και Λάουρα Νάργες δεν σταμάτησαν να «θάβουν» τον Ντάνο, λέγοντας συνέχεια για κάτι κακό που τους έχει κάνει, χωρίς όμως να αναφέρουν μπροστά στις κάμερες τι ακριβώς είναι αυτό.

Την ίδια ώρα και στο στρατόπεδο των «Μαχητών» πανηγύριζαν και μόνο στην ιδέα πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ πιθανό να φύγει. Τόσο γιατί κάτι τους είχε κάνει τις τελευταίες μέρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά κυρίως γιατί τον θεωρούν τον πιο δυνατό αντίπαλό τους.

Το κλίμα στην παραλία των «Διάσημων» παραμένει τεταμένο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απομονωμένος, βρήκε λόγια συμπαράστασης μόνο από τον Γιάννη Σπαλιάρα, με τον οποίο μάλιστα είχε και μια στιγμή συναισθηματικός φόρτισης.

Ξεσπά άγρια κόντρα

Το τρέιλερ ενόψει του νέου επεισοδίου πάντως έκρυβε και όλη την ένταση.

Με τις δύο ομάδες στο Συμβούλιο του Νησιού ενόψει της αποχώρησης ενός παίκτη από την ομάδα των «Διάσημων», ο Στέλιος Χανταμπάκης τα βάζει ξανά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος όμως του ζητά το λόγο για όσα λέει. Προφανώς και όλα έχουν να κάνουν με τον προ ημερών τσακωμό τους, αφού εκείνο το σημείο και έπειτα άλλαξε η συμπεριφορά όλης της ομάδας κατά του Ντάνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ