Ολοκληρώθηκε η πορεία στο κέντρο - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε η πορεία στο κέντρο

πορεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απεργιακό κλοιό βρέθηκε σήμερα η πρωτεύουσα με το ΠΑΜΕ να συγκεντρώνεται στην Ομόνοια και το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Από την πορεία που πραγματοποιήθηκε προς τη Βουλή έκλεισαν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απίστευτο μποτιλιάρισμα. Την ίδια ώρα στη Βουλή είχαν πάρει θέση διμοιρίες και κλούβες των ΜΑΤ.

Περισσότερα από 3.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της 24ωρης παναττικής απεργίας που έχουν κηρύξει τα Εργατικά Κέντρα Αττικής, διαμαρτυρόμενα για τα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης με αιχμή τα εργασιακά.

Παράλληλα, στην πορεία του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, το παρών έδωσαν περίπου 10.000 εργαζόμενοι, οι οποίοι θα έκαναν πορεία στο υπουργείο Εργασίας, στην Πειραιώς. Παρούσα και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ