Κουκουλοφόροι τραυμάτισαν αστυνομικό με πολιτικά στην πλατεία Συντάγματος - iefimerida.gr

Κουκουλοφόροι τραυμάτισαν αστυνομικό με πολιτικά στην πλατεία Συντάγματος

κουκουλοφόροι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πορείας στο Σύνταγμα όταν δέχθηκε επίθεση από τριάντα άτομα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι κουκουλοφόροι κατάλαβαν ότι ήταν αστυνομικός που φορούσε πολιτικά, όταν κάποιος από αυτούς είδε το όπλο του, τότε του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Όταν ο άτυχος άντρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος οι κουκουλοφόροι τον έψαξαν και βρήκαν πάνω του την αστυνομική ταυτότητα, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσαν και το όπλο. Στο σημείο που ήταν πεσμένος ο άντρας έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ και δημιούργησαν έναν κλοιό γύρω του. Στη συνέχεια μετέβη στο σημείο μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ και το πλήρωμα του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ