Το (μικρό) άλμπουμ της συντρόφου του Τανιμανίδη από τον Αγιο Δομίνικο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το (μικρό) άλμπουμ της συντρόφου του Τανιμανίδη από τον Αγιο Δομίνικο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την άφιξή της στον Aγιο Δομίνικο για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά της και τον ακολουθήσει στην εξωτική τοποθεσία. Ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του στο Down Town μίλησε πρόσφατα για την απόφαση της συντρόφου του να τον ακολουθήσει!
«Πήραμε μία απόφαση ότι είναι καλύτερα και σίγουρα πιο σημαντικό να είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό, βέβαια, ξεκινάει αρχικά με μία σκέψη της Χριστίνας που έχει εδώ και καιρό ότι θέλει να σταματήσει από τη δουλειά της για να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρηματικές ιδέες και να ασχοληθεί περισσότερο με το φιλανθρωπικό κομμάτι που την συναρπάζει. Τι να κάνουμε, πήρα career woman! Φυσικά σε όλο αυτό θα είμαι δίπλα της να στηρίξω όσο μπορώ και έτσι σε λίγο θα βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία».

Τι κάνει, όμως, στον ελεύθερο χρόνο της εκεί η Χριστίνα Μπόμπα;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ