Τρεις προκρίσεις μετράει ο Παναθηναϊκός εις βάρος του ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρεις προκρίσεις μετράει ο Παναθηναϊκός εις βάρος του ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 6η φορά στην ιστορία τους, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι σε ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την παράδοση να είναι υπέρ των πρασίνων.

Η τελευταία φορά πάντως ήταν αρκετά χρόνια πριν. Την σεζόν 1990-1991, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει την πρόκριση με συνολικό σκορ 2-1 ενώ τη σεζόν 1984-1985, ο ΠΑΟΚ είχε θριαμβεύσει με το 4-0 στην Τούμπα.

Την σεζόν 1981-1982, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 στον επαναληπτικό ενώ το 1951, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σε μονό παιχνίδι και προκρίθηκε στον τελικό. Για πρώτη φορά πάντως αναμετρήθηκαν το 1948, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση.

Χρονικά, η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν, ήταν στον τελικό του 2014 στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου με σκορ 4-1.

Σε διπλά παιχνίδια, η πιο πρόσφατη μονομαχία τους ήταν μια δεκαετία πίσω. Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τη νίκη 2-1 στο πρώτο ματς, όμως ο Παναθηναϊκός έφτασε στην πρόκριση στα ημιτελικά, νικώντας 3-1 στην παράταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ