«Τσάκωσαν» τον ληστή των ταχυδρόμων - iefimerida.gr

«Τσάκωσαν» τον ληστή των ταχυδρόμων

Καλαμάτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες ένας 33χρονος Αλβανός, οποίος κατηγορείται για επιθέσεις-ληστείες εναντίον ταχυδρόμων σε περιοχές της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος στις 5 Ιανουαρίου 2010, στην Ασπροπουλιά Μεσσηνίας, μαζί με δύο ακόμη άτομα, και χρησιμοποιώντας κλεμμένο αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν 48χρονο ταχυδρομικό διανομέα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν έναν ταχυδρομικό σάκο που περιείχε χρηματικό ποσό, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2010 το πρωί, στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, μαζί με ένα ακόμη άτομο και χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί στις 20 Δεκεμβρίου 2009 από την Κόρινθο, ακινητοποίησαν 45χρονο ταχυδρομικό πράκτορα και με την απειλή όπλων του πήραν μία τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Στις 13 Μαρτίου 2010 το μεσημέρι, στο Νέο Οίτυλο Λακωνίας, μαζί με ένα ακόμη άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χρησιμοποιώντας και πάλι κλεμμένο αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν 60χρονο, υπάλληλο εταιρίας διανομής εφημερίδων και με την χρήση σωματικής βίας, καθώς και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ