Αδωνις: Κίνδυνος σημαντικής «βλάβης» στην οικονομία η καθυστέρηση της αξιολόγησης - iefimerida.gr

Αδωνις: Κίνδυνος σημαντικής «βλάβης» στην οικονομία η καθυστέρηση της αξιολόγησης

Φωτογραφία: IntimeNews/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον κίνδυνο η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να πάει τον Μάιο και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην οικονομία προειδοποίησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Η κυβέρνηση χάνει και τον Απρίλιο. Καλό Μάιο… η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία», δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ,

«Εκτιμώ ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα», είπε. «Η επιλογή του πρωθυπουργού να ασχολείται με διάφορα άλλα θέματα αυτή την ώρα, πρόσθεσε, προκαλεί εντύπωση. Διευκρίνισε πάντως ότι αδημονεί να αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

«Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία; Ολα πρέπει να ερευνηθούν, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια πέρα από τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα», ανέφερε, ακόμη και συμπλήρωσε: «Εγώ, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Βορίδης μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%» σημείωσε.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε δηκτικά πως «εξεταστική για τη διαπραγμάτευση το καλοκαίρι του '15, και τα capital controls έχουν ξεχάσει να κάνουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ