Πετσάλνικος: Ποτέ μην λες ποτέ για τον Γιώργο Παπανδρέου - iefimerida.gr

Πετσάλνικος: Ποτέ μην λες ποτέ για τον Γιώργο Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την φράση «ποτέ μην λες ποτέ», ολοκλήρωσε ο Φίλιππος Πετσάλνικος την τοποθέτησή του σχετικά με το αν θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος επισήμανε ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να ερμηνεύσει τις διαθέσεις του κ. Παπανδρέου» αν και εκτίμησε πως «δεν θα ήταν αρνητικό για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ».

Να σημειωθεί ότι η συζήτηση μεταξύ Πετσάλνικου και κοινοβουλευτικών συντακτών έγινε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος, τάχθηκε για άλλη μία φορά υπέρ της δυαρχίας σημειώνοντας πως «πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα να ισχύει το σύστημα της "ιερής αγελάδας" της μοναρχίας στα κόμματα ... Άλλος πρόεδρος και άλλος υποψήφιος Πρωθυπουργός πιστεύω εγώ ότι είναι η καλύτερη λύση» υποστήριξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ