Επίθεση Τσίπρα στον Κώστα Σημίτη -Για την κριτική στην κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού - iefimerida.gr

Επίθεση Τσίπρα στον Κώστα Σημίτη -Για την κριτική στην κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη χωρίς να τον κατονομάζει εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη για την υγεία.

Στο τέλος της δευτερολογίας του και με αφορμή την προανακριτική επιτροπή για το Γιάννο Παπαντωνίου ο κ.Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κώστα Σημίτη λέγοντας πως αν ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός και υπουργοί του περνούσαν τα γραφεία των ανακριτών δεν θα ήταν καθόλου άνετος να κάνει χρησμούς στους Δελφούς υπονοώντας την πρόσφατη παρουσία του Κώστα Σημίτη στο φόρουμ των Δελφών και τα όσα ανέφερε περί Grexit αλλά και την κριτική που έκανε στην κυβέρνηση

Συγκεκριμένα είπε:
«Αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός και οι υπουργοί μου ο ένας μετά τον άλλο είχαν προανακριτικές επιτροπές θα είχα ένα θέμα, έτσι δεν είναι; Δεν θα το έπαιζα σοφός να πηγαίνω στους Δελφούς και να δίνω συμβουλές στο μαντείο. Ο Παπαντωνίου μαθαίνω ζει στην Ελβετία, μια χαρά είναι, ο γιος του είναι σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη και βγαίνει και λέει βαράτε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Κώστας Σημίτης grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ