Europa League: «Ναυάγιο» ο Ολυμπιακός στην Τουρκία-Ηττα (4-1) και αποκλεισμός [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: «Ναυάγιο» ο Ολυμπιακός στην Τουρκία-Ηττα (4-1) και αποκλεισμός [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπεσίκτας ήταν καλύτερη και το απέδειξε στην έδρα της κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 4-1 και παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» του Europa League.

Οι Τούρκοι έβαλαν δύο γρήγορα γκολ, ο ΟΣΦΠ μείωσε με τον Ελιονούσι και αναπτέρωσε τις ελπίδες και μάλιστα στο β' ημίχρονο έπαιζε και με παίκτη παραπάνω. Αλλά αντί να αντιδράσει, παραδόθηκε στους Τούρκους και έχασε με το βαρύ 4-1.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Νικόλα Λεάλι «κρέμασε» τον ΟΣΦΠ στο τρίτο γκολ και οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί που πάλευαν με παίκτη παραπάνω, είδαν την πρόκριση να… τελειώνει.

Γκολ: 10' Αμπουμπακάρ, 22' & 75' Μπάμπελ, 84' Τοσούν / 31' Ελιουνούσι

Ετσι η Μπεσίκτας πέρασε στους «8» όπως και η Θέλτα που κέρδισε 0-2 την Κράσνονταρ και η Γκενκ που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γάνδη.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το iefimerida.gr

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκιοκχαν Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Εζιακούπ (60' Ουισάλ), Κουαρέσμα (82' Τοσούν), Ταλίσκα (90' Ινλέρ), Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76' Μάρτινς), Καμπιάσο (67' Μάριν), Φορτούνης, Μανθάτης (56' Σεμπά), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπεσίκτας Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ