«Γιατί έκανα σεξ με παντρεμένο», γυναίκες εξομολογούνται - iefimerida.gr

«Γιατί έκανα σεξ με παντρεμένο», γυναίκες εξομολογούνται

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όποιον πληγωμένο κι αν ρωτήσετε που έληξε τη σχέση του εξαιτίας μίας απιστίας θα σας πει ένα πράγμα: οι εξωσυζυγικές σχέσεις μόνο κακά μαντάτα μπορούν να σημαίνουν...

Είναι πολύ περίπλοκες και τις περισσότερες φορές κατηγορείται η «δαιμόνια αντροχωρίστρα» που είχε ως απώτερο σκοπό να κλείσει ένα σπίτι παίρνοντας τον άντρα μίας άλλης και προκαλώντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κακό.

Όλο αυτό τη στιγμή που ορισμένες γυναίκες που φτάνουν στο σημείο να ξεκινούν μία σεξουαλική σχέση με έναν παντρεμένο, καταλήγουν να αποκτούν αληθινά συναισθήματα γι’ αυτόν και σιγά σιγά να επιθυμούν μία κανονική σχέση μαζί του. Και αυτό δεν γίνεται πάντα με κακή πρόθεση.

Η αλήθεια είναι πως οι ιδέες του «απαγορευμένου» και του «ταμπού» είναι δύο από τα πράγματα που λειτουργούν τρομερά διεγερτικά για τους ανθρώπους. Δεν προσπαθούν να κλέψουν τον άντρα μίας άλλης όμως εξιτάρονται που δεν είναι ολοκληρωτικά διαθέσιμος. Και εκεί ξεκινάει η αμφιταλάντευση μεταξύ ηθικής – λογικής και συναισθήματος. Μία γυναίκα που αναπτύσσει συναισθήματα για κάποιον που είναι παντρεμένος, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι ανήθικη (εκτός από τις περιπτώσεις που τα κίνητρα είναι πιο βαθιά και ουσιαστικά αψηφούν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν το λάφυρό τους...), γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να ελέγξει 100% ούτε το τι θα σκεφτεί ούτε το πώς θα νιώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απιστία άντρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ