Survivor: Σε αυτό το υπερπολυτελές σπίτι στον Αγιο Δομίνικο μένει ο Σάκης Τανιμανίδης [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor: Σε αυτό το υπερπολυτελές σπίτι στον Αγιο Δομίνικο μένει ο Σάκης Τανιμανίδης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Survivor είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά hit της φετινής σεζόν που σαρώνει τους πίνακες τηλεθέασης καθηλώνοντας πιστά εκατομμύρια τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Οι περιπέτειες και οι στερήσεις των πρωταγωνιστών του στον Αγιο Δομίνικο έχουν γοητεύσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και το ενδιαφέρον ολοένα αυξάνεται για το ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα καταφέρει να... επιβιώσει και να επικρατήσει των υπολοίπων! Φαίνεται, όμως, ότι δεν περνούν όλοι το ίδιο δύσκολα στο νησί! Ο παρουσιαστής του reality παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, ζει στιγμές πολυτέλειας πίσω από τις κάμερες. Για την διαμονή του στο συναρπαστικό θέρετρο έχει επιλεγεί ένα από τα πιο «στολίδια» του Αγιου Δομίνικου.

Ενα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών με την επωνυμία «Playa Bonita Beach Residencies» στη βόρεια ακτή του Αγιου Δομίνικου, στη χερσόνησο Samana. Οι εικόνες του μιλούν από μόνες τους.

Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες. H παραλία Playa Bonita βρίσκεται στα δυτικά της κοσμοπολίτικης πόλης «La Terrenas».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Τανιμανίδης Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ