Ταινία με τον Αλμοδόβαρ θέλει να κάνει η Τζολί - iefimerida.gr

Ταινία με τον Αλμοδόβαρ θέλει να κάνει η Τζολί

σκηνοθέτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωτοεμφανιζόμενη ως σκηνοθέτης Αντζελίνα Τζολί και ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ συναντήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση για τις Χρυσές Σφαίρες και συγκεκριμένα για τις υποψήφιες ξενόγλωσσες ταινίες όπου ήταν αμφότεροι υποψήφιοι, και αφού μίλησαν στους δημοσιογράφους είχαν την ευκαιρία να τα πουν και μεταξύ τους.

Ο Αλμοδόβαρ αστειεύτηκε ότι πρέπει να βελτιώσει τα αγγλικά του και συμφώνησε με την πρόταση που έκανε (ανεπίσημα) η Αντζελίνα Τζολί να συνεργαστούν.

«Άρα το υπόσχεσαι, κάποια στιγμή; Όταν φύγουν όλες αυτές οι κάμερες να κάνουμε μαζί μια ταινία;» ρώτησε η Ζολί και ο Αλμοδόβαρ απάντησε: «Ναι, Σαφώς».

Η Τζολί ήταν υποψήφια για την ταινία σερβο-κροατική «In the Land of Blood and Honey», ένα δράμα που αναφέρεται στον Πόλεμο στη Βοσνία την δεκαετία του ΄90 και ο Αλμοδόβαρ για το ανατρεπτικό «Το Δέρμα που Κατοικώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ