Αγνώριστη και πάλι η Τάμτα! Με νέο, εντελώς διαφορετικό μαλλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη και πάλι η Τάμτα! Με νέο, εντελώς διαφορετικό μαλλί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα πάντα μας εκπλήσσει.

Η Τάμτα, μία από τις πιο stylish ερμηνεύτριες και performer της γενιάς της αγαπά τις αλλαγές. Ιδιαιτέρως στο look της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο στιλιστικό της... «τόλμημα». Η Τάμτα πόζαρε με καστανό, καρέ μαλλί και αφέλειες.

Ενα χτένισμα ιδιαιτέρως girly αλλά και μοιραίο. Φορώντας ένα classy μαύρο μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες πόζαρε σέξι στον φωτογραφικό φακό θέλοντας να δώσει μια μικρή γεύση από την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Ολα Ξεκόλλα».

Στα 36 της χρόνια, δείχνει να διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της. Ετοιμάζεται για το νέο της θεατρικό βήμα στο Θέατρο Παλλάς -όπου θα κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση «Cabaret» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη- και βέβαια θα την δούμε και σε ρόλο κριτή στο X-Factor.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR και δείτε τις φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάμτα μαλλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ