Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν στις Βρυξέλλες τα βραβευμένα εστιατόρια στις κύριες πόλεις της Ευρώπης, αυτά δηλαδή που μπαίνουν στον οδηγό Michelin και παίρνουν το πολυπόθητο αστέρι.
Εδώ και εκατό χρόνια, η γαλλική εταιρεία μοιράζει τις διακρίσεις της στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Οι κριτικοί, οι «επιθεωρητές» όπως λέγονται, είναι πάντα ανώνυμοι, ενώ τα γεύματά τους και τα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία κι όχι από τα εστιατόρια, προκειμένου να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητά τους. Άλλωστε, ποτέ κανείς δεν ξέρει πότε θα καταφτάσουν και ποιοι είναι.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο