Περιμένει τη διοίκηση για να αποφασίσει ο Φερέιρα - iefimerida.gr

Περιμένει τη διοίκηση για να αποφασίσει ο Φερέιρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση της διοίκησης περιμένει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για να δει αν θα συνεχίσει να δουλεύει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του, «A BOLA», τόνισε ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη το θέμα της παραμονής του στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει... Η αλήθεια είναι ότι η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό, είναι στο χέρι της διοίκησης. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν», τόνισε ο Φερέιρα, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε την ... απορία του για τη διαδικασία των πλέι οφ:

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διαδικασία. Τερματίσαμε τη σεζόν με δέκα βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου και, τώρα, θα ξεκινήσουμε πάλι μια διοργάνωση με τρεις βαθμούς διαφορά. Είναι ακατανόητο...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ