Προς debate Κικίλια-Τζανακόπουλου -Οι κόντρες μέσω twitter και η πρόσκληση Χατζηνικολάου - iefimerida.gr

Προς debate Κικίλια-Τζανακόπουλου -Οι κόντρες μέσω twitter και η πρόσκληση Χατζηνικολάου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε η διαδικτυακή αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Στην κόντρα των δύο ανδρών παρενέβη ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προσκάλεσε αμφοτέρους να τους φιλοξενήσει για το debate μεταξύ τους στον ΑΝΤ1.

"Κύριοι με μεγάλη μου χαρά να φιλοξενήσω το debate σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων @AntennaNews" έγραψε ο Ν. Χατζηνικολάου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος, απάντησε μέσω twitter ότι κάνει "Δεκτή" την πρόταση Χατζηνικολάου. Ο Βασ. Κικίλιας δεν απάντησε. Ομως νωρίτερα είχε σηκώσει το γάντι στην πρόσκληση για debate που του απηύθυνε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Mας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε πάλι το κρέας - ψάρι και το τρώτε την Σαρακοστή. Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό δεν είναι fake news. Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας σε τρεις αναρτήσεις του.

Μαζί με το συγκεκριμένο σχόλιο παρέθεσε δηλώσεις του πρωθυπουργού, πως είναι αδύνατο να πιαστεί πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018, σε αντιπαράθεση όσα είχε πει ο κ. Τζανακόπουλος πως τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιαστεί το 3,5% το 2018.

Προς debate Κικίλια-Τζανακόπουλου -Οι κόντρες μέσω twitter και η πρόσκληση Χατζηνικολάου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ