Μουζάλας: Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος νέου «κύματος» μετανάστευσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Μουζάλας: Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος νέου «κύματος» μετανάστευσης [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας εγκαινίασε σήμερα Τρίτη (14/3) μια νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Θήβα.

Το νέο κέντρο φιλοξενίας αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 800 πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς αποτελείται από 65 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, αλλά και 65 κοντέινερ. Στο κέντρο φιλοξενίας θα υπάρχει παιδίατρος, γυναικολόγος, αίθουσες διδασκαλίας, χώροι αναψυχής και κοινόχρηστα μπάνια -περίπου 65.

Μουζάλας: Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος νέου «κύματος» μετανάστευσης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Θα ζήσουν σε συνθήκες αξιοπρέπειας. Είναι αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας που κάνουμε. Πώς δηλαδή από τις σκηνές φτάσαμε σε σπιτάκια με αξιοπρέπεια, με κουζίνες, αλλά και όλα όσα είναι απαραίτητα για μια αξιοπρεπή διαβίωση», τόνισε ο υπουργός.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μουζάλας δεν έκρυψε την ανησυχία του για νέο κύμα μετανάστευσης, ωστόσο διευκρίνισε ότι η συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία και ΕΕ τηρείται κανονικά.

Μουζάλας: Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος νέου «κύματος» μετανάστευσης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μουζάλας: Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος νέου «κύματος» μετανάστευσης [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ