Πρώτο ραντεβού: Σε ποια μέρη να μην πας και ποια πιάτα να μην παραγγείλεις - iefimerida.gr

Πρώτο ραντεβού: Σε ποια μέρη να μην πας και ποια πιάτα να μην παραγγείλεις

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, οι περισσότεροι άνθρωποι στα πρώτα ραντεβού όχι απλώς αποφεύγουν να βγουν για δείπνο, αλλά αρνούνται κατηγορηματικά να φάνε οτιδήποτε- ακόμα και ξηρούς καρπούς που σερβίρονται με το ποτό- μπροστά στον παρτενέρ τους.

Μπορεί η κοιλιά να γουργουρίζει, το κεφάλι να ζαλίζεται από την αφαγία, αλλά το άγχος της πρώτης συνάντησης συνήθως κόβει μαχαίρι την όρεξη. Είναι κι αυτές οι πεταλούδες στο στομάχι, οπότε μπουκιά δεν κατεβαίνει.

Ενας άλλος λόγος που αποφεύγουμε τα δείπνα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι επειδή ντρεπόμαστε να εκτεθούμε μπροστά σε κάποιον που δεν γνωρίζουμε καλά. Η αλήθεια είναι πως ένα στόμα που μασάει και καταπίνει δεν είναι και τόσο ειδυλλιακή εικόνα. Μπορεί να είναι μια απόλυτα φυσιολογική διαδικασία, αλλά μάλλον χρειάζεται λίγο χρόνο για τη μοιραστείς με κάποιον. Όμως υπάρχουν και κάποιοι πιο τολμηροί, που επιλέγουν να βγουν για φαγητό. Υπέρμαχοι της θεωρίας ότι ο «έρωτας περνάει από το στομάχι», πιστεύουν πως πάνω ένα γευστικό πιάτο, αυξάνονται οι πιθανότητες για μια θετική εξέλιξη της βραδιάς.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραπέζι δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ