Καυστικό tweet Θεοδωράκη: Ετσι να ονομάσει ο Τσίπρας τις εκκενώσεις κτιρίων [εικόνα] - iefimerida.gr

Καυστικό tweet Θεοδωράκη: Ετσι να ονομάσει ο Τσίπρας τις εκκενώσεις κτιρίων [εικόνα]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα αιχμηρό tweet θέλησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης να σκήσει έντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για την εκκένωση των κτιρίων που τελούσαν υπό κατάρρευση, όπως αυτό της βίλας Ζωγάφου.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπαρξιακό πρόβλημα με τις εκκενώσεις των καταλήψεων μπορεί να τις ονομάσει ''επαναπροώθηση καταληψιών''», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπαρξιακό πρόβλημα με τις εκκενώσεις των καταλήψεων μπορεί να τις ονομάσει «επαναπροώθηση καταληψιών»

ΕΛ.ΑΣ: Στο κτίριο της Αχαρνών θα βάλουμε ασυνόδευτα παιδιά, στον δήμο η Βίλα Ζωγράφου. Παράλληλα η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα επόμενα βήματα για τα δύο πρώην κατειλημμένα κτίρια στην Αχαρνών και στου Ζωγράφου που εκκενώθηκαν με αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο κτίριο της οδού Αχαρνών, από το οποίο έφυγαν 127 πρόσφυγες, θα εγκατασταθούν ασυνόδευτοι ανήλικοι αλλοδαποί «στο πλαίσιο οργανωμένου προγραμματισμού – σχεδιασμού αρμόδιων Φορέων». Οι 127 Σύροι έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη όπου και θα παραμείνουν μέχρι να εγακτασταυούν σε δομές.

Οσον αφορά την Βίλα Ζωγράφου, σύμφωνα με την αστυνομία θα αποδοθεί στον δήμο Ζωγράφου για κοινωφελή χρήση. Τέλος, η αστυνομία διευκρίνισε πωε οι δύο επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν «κατόπιν εγκλήσεων των ιδιοκτητών των κτιρίων και σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ