Με το μυαλό στην Τουρκία ο Ολυμπιακός – Μπαίνουν Καπίνο και Σεμπά - iefimerida.gr

Με το μυαλό στην Τουρκία ο Ολυμπιακός – Μπαίνουν Καπίνο και Σεμπά

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή είναι το μεγάλο παιχνίδι εντός συνόρων για τον Ολυμπιακό ωστόσο αυτό που προηγείται είναι το σπουδαίο ματς με την Μπεσίκτας για τη φάση των «16» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν νίκη ή ισοπαλία με 2-2 και πάνω για να πάρουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Ο Βασίλης Βούζας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, ξεκίνησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τους Τούρκους, έχοντας μάλιστα και κάποια ευχάριστα νέα από τις προπονήσεις.

Ο Σεμπά, ο οποίος αρχικά έκανε αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με το τριφύλλι, μπήκε νωρίτερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και σήμερα θα δοκιμάσει να σε υψηλότερο τέμπο προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και βασικός.

Δεν αποκλείεται πάντως, ο Βούζας να μην ρισκάρει και να κρατήσει αρχικά τον Βραζιλιάνο στον πάγκο. Θετική εξέλιξη υπήρχε και στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Στέφανος Καπίνο σχεδόν μετά από ένα μήνα αποχής επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στην αποστολή.

Δύσκολα πάντως θα πάρει φανέλα βασικού, παρά το λάθος του Λεάλι στην πρώτη αναμέτρηση, αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό τον τελευταίο μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπεσίκτας βασιλης βουζας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ