Γιατί δεν πρέπει να βάλεις ξανά το γάλα στην πόρτα του ψυγείου - iefimerida.gr

Γιατί δεν πρέπει να βάλεις ξανά το γάλα στην πόρτα του ψυγείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αγοράζουν ένα προϊόν που βρίσκεται σε μπουκάλι είναι να το τοποθετήσουν στην πόρτα του ψυγείου και αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα για πρακτικούς λόγους.

Αρκεί να ανοίξετε κι εσείς το δικό σας ψυγείο, για να διαπιστώσετε ότι ισχύει το ίδιο.

Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχουν συγκεκριμένα αγαθά, όπως το γάλα, που δεν πρέπει να τοποθετούνται εκεί;

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, όμως τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν πρέπει να υπόκεινται σε αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ευάλωτα στο να χαλάσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το Good Housekeeping UK το γάλα (όπως και τα γιαούρτια, τα τυριά και το βούτυρο) έχει συγκεκριμένη θέση μέσα στο ψυγείο, ώστε να μπορεί να συντηρηθεί φρέσκο και να μην βλάψει ποτέ την υγεία σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάλα κρασί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ