Η Αντζελίνα Τζολί έκανε τατουάζ αφιερωμένο στον Μπραντ Πιτ 7 μήνες πριν χωρίσουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε τατουάζ αφιερωμένο στον Μπραντ Πιτ 7 μήνες πριν χωρίσουν [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην δημοσιότητα βγήκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες με την Αντζελίνα Τζολί να κάνει τατουάζ αφιερωμένα στον Μπραντ Πιτ λίγους μήνες πριν χωρίσουν.

Έχοντας περισσότερα από 15 τατουάζ στο σώμα της, η ίδια εμπιστεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2016 τον «γκουρού» των τατουάζ, Ajarn Noo Kanpai, ο οποίος της «χτύπησε» όλη την πλάτη με διάφορα σύμβολα.

Ο Ταϊλανδός πρώην μοναχός και πλεόν διάσημος tattoo artist «χαράσσει» το σώμα με χειρουργικές βελόνες κάτι που δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Εκτός αυτού, τα σχέδιά του είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι και η τεχνική του πονάει περισσότερο από την κλασική.

A post shared by Angelina Jolie (@angelina.joliechile) on Mar 12, 2017 at 6:30pm PDT

Για τους παραπάνω λόγους, ο άνδρας ταξίδεψε από το Μπανγκόκ στην Καμπότζη, όπου η Τζολί τότε σκηνοθετούσε μία ταινία, για να της κάνει τατουάζ.

Η Αντζελίνα Τζολί, λοιπόν, έκανε τρία τατουάζ με γεωμετρικά σχέδια, εικόνες ζώων και κείμενα με σύμβολα, τα δύο από τα οποία ήταν για τον Μπραντ Πιτ θέλοντας έτσι να δείξει με ένα τατουάζ πως οι δυο τους έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

A post shared by #news #новости #жаңалықтар (@revuenews) on Mar 13, 2017 at 12:04am PDT

Το ειρωνικό είναι πως την περίοδο που ο Ajarn Noo Kanpai είχε χαράξει την πλάτη της Αντζελίνα Τζολί, είχε κάνει κι ένα ένα βουδιστικό σύμβουλο στο στομάχι του Μπραντ Πιτ λίγους μήνες πριν το ζευγάρι ανακοινώσει τον χωρισμό τους.

Βέβαια, η Αντζελίνα Τζολί είχε εμπιστευτεί ξανά των «μετρ» των τατουάζ, ο οποίος της είχε ζωγραφίσει το 2004 έναν τίγρη στην πλάτη.

A post shared by Mega Fama (@portalmegafama) on Mar 12, 2017 at 2:50pm PDT

Τα τατουάζ του, λόγω της πρωτότυπης τεχνικής του, κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια, ενώ ο ίδιος έχει συνεργαστεί και με την Κάρα Ντελεβίνγκ και με την ηθοποιό Μισέλ Ροντρίγκεζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί τατουάζ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ