Μάχη για τη θέση του προπονητή στην Μπαρτσελόνα – Τα πρώτα φαβορί της λίστας - iefimerida.gr

Μάχη για τη θέση του προπονητή στην Μπαρτσελόνα – Τα πρώτα φαβορί της λίστας

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λουίς Ενρίκε το ανακοίνωσε πριν από σχεδόν 15 ημέρες και δεν αλλάζει την απόφασή του. Στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και θα απολαύσει τις διακοπές του. Τα δύσκολα θα μείνουν στους διοικούντες την Μπάρτσα, οι οποίοι καλούνται να βρουν τον διάδοχο.

Τα ονόματα που έχουν ήδη αρχίσει να γράφονται είναι πολλά. Δύο βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα και δεν είναι άλλα από αυτά του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Χόρχε Σαμπαόλι. Ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει απασχολήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν ενώ αυτός της Σεβίλλης εκτόξευσε την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με την πορεία της Σεβίλλης μέχρι στιγμής.

Ωστόσο όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος δεν σταματά εκεί η δράση. Πίσω από τους δύο τεχνικούς υπάρχει ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι στην Έβερτον. Κερδίζει πόντους προερχόμενος από την ολλανδική σχολή ενώ γνωρίζει άριστα το σύλλογο, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1992 στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Σαμπντόρια.

Ενας ακόμη τεχνικός της Πρέμιερ Λιγκ, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, έχει κερδίσει πόντους αφού η πορεία της Τότεναμ τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι εξαιρετική ενώ δεν προκαλεί εντύπωση ότι οι Ισπανοί γράφουν και για τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ