Σκληρή κριτική της Βάσως Παπανδρέου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Σκληρή κριτική της Βάσως Παπανδρέου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Βάσω Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρωθυπουργική του θητεία, άσκησε από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου η Βάσω Παπανδρέου, επιρρίπτοντάς του όλες τις ευθύνες για την κατάσταση στη χώρα και στο ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, η κ. Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ της εκλογής ηγεσίας του Κινήματος τώρα, ενώ αναφερόμενη στην περίπτωση διεξαγωγής εκλογών τον Απρίλιο τόνισε ότι «θα παραδώσουμε μια χώρα καθημαγμένη».

Αναφερόμενη στον Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι αναγνωρίζει ότι έδωσε την προσωπική του μάχη, πρόσθεσε όμως ότι η μάχη χάθηκε από την προεκλογική περίοδο και επέκρινε τον κ. Παπανδρέου υποστηρίζοντας ότι η ηγεσία του Κινήματος γνώριζε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, αλλά θέλησε να κρύψει την πραγματικότητα.

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση πορεύθηκε χωρίς πυξίδα και άρχισε τους πειραματισμούς με ερασιτεχνικό τρόπο. «Παραλάβαμε ένα διαλυμένο κράτος από τη ΝΔ και το αποτελειώσαμε», πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμα ότι δεν πείσθηκε από την εξήγηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» και επισήμανε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με το open gov, υπήρξε ατιμωρησία και δεν πήγε κανένας στη φυλακή, έστω και «δικός μας».

Αναφερόμενη στη στήριξη όλων των αποφάσεων από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι οι βουλευτές ψήφισαν, περίπου, υποχρεωτικά, «με το πιστόλι στον κρόταφο» και φέρουν το ασήκωτο βάρος αυτών των αποφάσεων. Αναγνώρισε, πάντως, ότι «με το ναι σώσαμε τη χώρα», προσθέτοντας ότι το όχι θα έφερνε την καταστροφή.

Παράλληλα, προέβλεψε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ σκληρό για τους Έλληνες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα είναι πολύ σκληροί με το ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα ποια ηγεσία θα έχει. Γι αυτό πρόσθεσε «πρέπει να ξαναφτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ από την αρχή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ