ΑΕΚ: Χωρίς Πατίτο η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Χωρίς Πατίτο η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Πάτο Ροντρίγκες δεν θα είναι διαθέσιμος για παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος μάλιστα έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ούγκο Αλμέιδα και Μιχάλης Μπακάκης, συν τον Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Από την άλλη, κανονικά συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Όγκνιεν Βράνιες, που προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη ημέρα, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος μπήκε στην 19άδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το προηγούμενο με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι 19 του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλος, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αραούχο, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Μπακασέτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πατιτο αεκ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ