Θα γέμιζε την αγορά με κοσμήματα «μαϊμού» - iefimerida.gr

Θα γέμιζε την αγορά με κοσμήματα «μαϊμού»

μαϊμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ύστερα από μία συντονισμένη επιχείρηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες σε μία 50χρονη που θα προμήθευε την αγορά με μαϊμού προϊόντα, τα οποία θα τα πωλούσαν ως αυθεντικά και φυσικά σε πανάκριβες τιμές.

Οι αστυνομικοί πήγαν στον εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου μετά από καταγγελίες ότι μια γυναίκα πουλούσε μέσα στην έκθεση επώνυμα βραχιόλια γνωστού βρετανικού οίκο. Όμως η 50χρονη ιδιοκτήτρια πουλούσε πιστά αντίγραφα. Μάλιστα έπαιρνε και παραγγελίες για να προμηθεύσει στην αγορά γνωστά κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα καθώς νόμιζαν πως ήταν αυθεντικά.

Ορισμένα από τα κοσμήματα πωλούνται έως και 300 ευρώ το ένα.
Η γυναικά συνελήφθη και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία με τις κατηγορίες για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ