Ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Αρετή και τόλμη» της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Αρετή και τόλμη» της ΕΡΤ

Ο Αλ. Τσίπρας με την παρουσιάστρια της εκπομπής -Φωτογραφία: Eurokinissi/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δεύτερη εκπομπή του υπουργείου Εθνικής Αμυνας «Με αρετή και τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή από την ΕΤ1 στις 11:30 το πρωί, θα εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν δραστηριότητες του κέντρου εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, βίντεο από τη διεξαγωγή της τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων «Αστραπή» που εξελίχθηκε εκτάκτως στην Ικαρία και προέβλεπε την ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από εθνοφύλακες και καταδρομείς και η καθημερινότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη Σάμο -όπου εξαγγέλθηκε η άμεση έναρξη εργασιών για την κατασκευή οικημάτων για αξιωματικούς και υπαξιωματικούς εντός του έτους- ενώ συνέντευξη παραχωρεί ο ειδικός σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης Αμός Γκιλάντ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Αρετή και τόλμη» της ΕΡΤ  | iefimerida.gr 0

Ο Αλέξης Τσίπρας με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αρετή και Τόλμη», Βίκυ Παπαλουκά την περασμένη εβδομάδα κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ΕΡΤ εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ