Στα σκαριά η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ - Αρκετά διαφορετική - iefimerida.gr

Στα σκαριά η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ - Αρκετά διαφορετική

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Neil Purvis και ο Robert Wade θα αποτελέσουν τους σεναριογράφους της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Παρότι η κρούση για να αναλάβουν την συγγραφή της ταινίας είναι επίσημη, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα από τους ίδιους. Πάντως αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί, αυτή θα είναι η έβδομη φορά που οι δύο σεναριογράφοι θα συνεργαστούν για την επίτευξη ενός Τζέιμς Μπόντ.

Οι προηγούμενες ταινίες τους συμπεριλαμβάνουν το Casino Royale, Die Another Day, The World is Not Enough, Spectre, Quantum of Solace και Skyfall.

Ακόμη παραμένει αβέβαιο αν ο Ντάνιελ Κρέγκ θα επιστρέψει για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά οι παραγωγοί της ταινίας είναι πολύ ενθουσιώδεις μπροστά σε αυτήν την προοπτική και αυτό μοιάζει το πιθανότερο σενάριο.

Ο Purvis και ο Wade τον περασμένο μήνα αναφέρανε στην Τelegraph ότι η καινούργια ταινία θα είναι «αρκετά διαφορετική» από το Spectre. Ακόμη, υπονόησαν πως η πλοκή ίσως επηρεαστεί από το Brexit και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ