Europa League: Πίστη στον Ολυμπιακό για νίκη-πρόκριση μέσα στην Τουρκία - iefimerida.gr

Europa League: Πίστη στον Ολυμπιακό για νίκη-πρόκριση μέσα στην Τουρκία

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπεσίκτας, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa League ωστόσο η εικόνα του στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης άφησε ικανοποιημένη τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία.

Το τραγικό λάθος του Λεάλι ήταν αυτό που κόστισε στον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς, το οποίο από νωρίς είχε τον ανούσιο έλεγχο μπάλας η Μπεσίκτας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί και να μην κινδυνέψει παρά σε ελάχιστες στιγμές από την ποιοτική επιθετική γραμμή των Τούρκων.

Το 1-1 δεν είναι εύκολο γκολ για τη ρεβάνς. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκολ στην «Vodafone Arena» όπου οι Τούρκοι δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Τόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδες όσο και ο Βασίλης Βούζας έδειξαν πάντως να πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός με την καλύτερη εικόνα που έδειξε ως προς της αμυντική του παρουσία, θα καταφέρει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του συλλόγου και ζήτησε από τους παίκτες να μείνουν ενωμένοι ενόψει της συνέχειας της σεζόν και απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Προτεραιότητα ο Ατρόμητος

Το επόμενο ματς όμως πάντα λένε πως είναι το πιο δύσκολο και αυτό σκέφτονται στον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα, η διαφορά από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ έχει μειωθεί αρκετά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι κρίσιμο.

Αμφίβολος είναι ο Μποτία αφού αποχώρησε με σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο στο ματς με την Μπεσίκτας και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί σήμερα για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Τσόρι Ντομίνγκες προκειμένου να πάρει χρόνο ξεκούρασης ο Φορτούνης, ο οποίος έδειξε και κόντρα στην Μπεσίκτας πως ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Europa League Μπεσίκτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ