Περίοδος εκπτώσεων από αύριο - Εως και 70% οι προσφορές - iefimerida.gr

Περίοδος εκπτώσεων από αύριο - Εως και 70% οι προσφορές

εκπτώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων είναι η τελευταία ευκαιρία για τους εμπόρους προκειμένου να καλύψουν ένα μέρος των ζημιών που είχαν μέσα στο 2011. Αν και επισήμως οι εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα οι καταναλωτές ψώνισαν χθες σε πολύ χαμηλές τιμές.

'Οι προσφορές μάλιστα αναμέναται να φτάσουν ακόμα και στο 70%, καθώς οι καταστηματάρχες ελπίζουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που θέλουν με τις εκπτώσεις να ρευστοποιήσουν το στοκ τους για να προχωρήσουν στο κλείσιμο της επιχείρησης.

Εως τώρα πάντως οι καταναλωτές δείχνουν να αρκούνται μόνο στα απολύτως απαραίτητα ενώ ζητούν και μεγαλύτερη έκπτωση όταν φτάνουν στο ταμείο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας στις οδηγίες του προς τις εμπορικές επιχειρήσεις συστήνει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ