Σφοδρή επίθεση Ρέσλερ στους οίκους αξιολόγησης - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Ρέσλερ στους οίκους αξιολόγησης

Σφοδρή επίθεση Ρέσλερ στους οίκους αξιολόγησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα ώρες μετά την υποβάθμιση 9 χωρών της Ευρωζώνης από τον Αμερικανικό οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's, ο ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας , Φίλιπ Ρέσλερ καταγγέλλει οργανωμένες επιθέσεις κατά του ευρώ οι οποίες υποκινούνται από τους οίκους αξιολόγηση.

Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», αν και κατηγορηματικά τα πιθανά κερδοσκοπικά παιχνίδια λίγους μήνες πριν, τώρα αποφασίζει να κάνει στροφή 360 μοιρών και κάνει λόγο για «κερδοσκόπους που χτυπούν το ευρώ», οι οποίοι πρέπει «να αναλάβουν το κόστος των επιλογών τους».
Παράλληλα, ο κ. Ρέσλερ μίλησε για μια «ανάπτυξη της Ευρώπης, μέσω της εκπαίδευσης και των Φιλελεύθερων ιδεών» - κάτι που προκάλεσε και την ειρωνεία των Γερμανών δημοσιογράφων για την ασάφεια των θέσεών του – και στράφηκε και εναντίον ενός ενδεχόμενου κυβερνητικού συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών και Πρασίνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ