Ξανά μπαμπάς ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ - iefimerida.gr

Ξανά μπαμπάς ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Φωτογραφία: AP Photo/Jeff Chiu
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, καθώς η σύζυγός του Πρισίλα περιμένει το δεύτερο τους παιδάκι.

Ο ιδρυτής του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου ανακοίνωσε το γεγονός με ποστ του στον προσωπικό του λογαριασμό, κάνοντας γνωστό πως και πάλι έρχεται κόρη.

«Η Πρισίλα κι εγώ με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως περιμένουμε εάν ακόμη κοριτσάκι! Μετά την δύσκολη εμπειρία μας στη γέννηση της Μαξ, δεν ήμασταν σίγουροι τι να περιμένουμε ή αν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλο παιδί. Όταν η Πρισίλα έμεινε έγκυος ξανά, η πρώτη μας ελπίδα ήταν ένα υγιές μωράκι. Η επόμενη ελπίδα μου ήταν να είναι κορίτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο από το να έχεις μια αδερφή και είμαι τόσο χαρούμενος που η Μαξ και το νέο μας παιδί θα έχουν ο ένας τον άλλον», έγραψε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Μεγάλωσα με τις τρεις αδελφές και μου δίδαξαν πως να παίρνω μαθήματα από έξυπνες, ισχυρές γυναίκες. Δεν ήταν μόνο αδελφές μου, αλλά δύο από τις καλύτερες φίλες μου. Προχώρησαν γράφοντας βιβλία, αρίστευσαν στη μουσική, τον αθλητισμό, τη μαγειρική και την καριέρα τους. Μου έδειξε πώς να είμαι ανταγωνιστικός και να εξακολουθούμε να γελάμε μετά», προσθέτει ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρεται στις γυναίκες. «Είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι, λόγω των ισχυρών γυναικών στη ζωή μας - αδελφές, μητέρες και φίλες. Είμαστε ανυπόμονοι για το καλωσόρισμα της νέας μικρής και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ανατροφή μιας ακόμη ισχυρής γυναίκας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ