Ο Πετρόπουλος τα έβαλε με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ: «Είστε τόσο άχρηστοι που τόσα χρόνια δεν κάνατε κάτι» - iefimerida.gr

Ο Πετρόπουλος τα έβαλε με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ: «Είστε τόσο άχρηστοι που τόσα χρόνια δεν κάνατε κάτι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος παραδέχθηκε ότι τη ρύθμιση για τον υπολογισμό των συντάξεων δεν την έγραψαν άνθρωποι της ΕΛΣΤΑΤ καθώς και ότι πριν από την ψήφιση του νόμου δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή με τη Στατιστική Αρχή οι δείκτες της οποίας θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για τον υπολογισμό.

«Η σχετική διατύπωση στον νόμο υπεβλήθη όχι από την ΕΛΣΤΑΤ φυσικά, αλλά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, που γνωρίζουν τα σχετικά ζητήματα» είπε ο κ. Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση της Εύης Χριστοφυλλοπούλου στη Βούλη και πρόσθεσε ότι η πρώτη επαφή με την ΕΛΣΤΑΤ έγινε αφού είχε ψηφιστεί ο νόμος.

Μάλιστα μιλώντας αργότερα σε επιτροπή της Βουλής έριξε πυρά κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι το Υπουργείο δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι δεν υπήρχε στη χώρα δείκτης μεταβολής μισθών. «Είστε τόσο άχρηστοι που τόσα χρόνια δεν κάνατε κάτι το οποίο είναι θεμελιώδες» ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συντάξεις Τάσος Πετρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ