Ωρα πρόκρισης: Κόντρα στην Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ωρα πρόκρισης: Κόντρα στην Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στην Μπεσίκτας (22:05, Cosmote Sport 2) στο «Γ.Καραϊσκάκης», για την φάση των «16» του Europa League.

Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Βασίλη Βούζα και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε εγρήγορση μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διατηρήσει ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο.

Με τους Καμπιάσο και Μάριν να ενεργοποιούνται και πάλι, οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη, επιζητώντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Βούζας καλείται να αποφασίσει για δύο θέσεις στην 11άδα. Μανθάτης ή Μάριν για το ένα άκρο της επίθεσης και Ρέτσος ή Ντα Κόστα για παρτενέρ του Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεμπά, μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Super League.

Από την πλευρά της η Μπεσίκτας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και ο Σενόλ Γιουνές δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του στην 11άδα. Άλλωστε σπάνια αλλάζει τακτική, ακόμη και όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολους αντιπάλους, μακριά από την έδρα του.

Πιθανές Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Λεάλι – Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια – Ρομαό, Καμπιάσο – Μάριν, Φορτούνης, Ελιονούσι - Ανσαριφάρντ
Μπεσίκτας:Φάμπρι – Αντριάνο, Τόσιτς, Μαρσέλο, Γκιονούλ – Χάτσινσον, Οζιακούπ, Ταλίσκα – Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπεσίκτας Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ