Πιτσιόρλας: Αύριο θα ανακοινωθεί μία πολύ μεγάλη επένδυση στον χώρο της Υγείας - iefimerida.gr

Πιτσιόρλας: Αύριο θα ανακοινωθεί μία πολύ μεγάλη επένδυση στον χώρο της Υγείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σημαντική συμφωνία στον χώρο της Υγείας στη χώρα μας προανήγγειλε ο υφυπυργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha 989, αποκάλυψε ότι «αύριο θα ανακοινωθεί πολύ μεγάλη επένδυση στον χώρο της Υγείας». Παράλληλα, σημείωσε πως «προχωράει το θέμα του Ελληνικού» εκτιμώντας ότι το Προεδρικό Διάταγμα θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι.

«Διογκώνεται ένα θέμα χωρίς λόγο. Τα τελευταία ζητήματα που πρέπει να λυθούν έχουν να κάνουν με την αρχαιολογία και τους πρόσφυγες. Από κει και πέρα να υποβληθεί το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος που ανοίγει τον δρόμο για τα έργα. Νομίζω το διάταγμα θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι», δήλωσε.

Όσον αφορά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε πως «ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον 4 μεγάλες εταιρείες στις παγκόσμιες μεταφορές, εκ των οποίων μία γερμανική και μια γαλλική, με την προθεσμία για την υποβολή προσφορών να λήγει στις 24 του μήνα. Θα είναι πολύ μεγάλο βήμα η ολοκλήρωση της διαδικασίας».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέργιος Πιτσιόρλας επένδυση Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ