«Εχασα 4 κιλά σε ένα μήνα κάνοντας τη διατροφή της Κλόε Καρντάσιαν» - iefimerida.gr

«Εχασα 4 κιλά σε ένα μήνα κάνοντας τη διατροφή της Κλόε Καρντάσιαν»

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακολουθώντας κανείς τους σελέμπριτις μπορεί να μάθε τα πάντα σχετικά με τη ζωή τους, ακόμα και να εντρυφήσει σε μυστικά που αφορούν στη λαμπερή τους εικόνα, κάτι που αφορά ιδιαίτερα εμάς τις γυναίκες, ειδικά όταν αυτά τα μυστικά έχουν να κάνουν και με τη σιλουέτα τους.

Είναι εύκολο να ονειρευτείς πως διαθέτεις μια αψεγάδιαστη κορμάρα, αλλά δύσκολο να το πετύχεις στην πράξη και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια από τις σταρ που συχνά -πυκνά απασχολεί τον τύπο εξαιτίας της μάχης της με τα κιλά είναι η Κλόε Καρντάσιαν, που θα την έχεις δει άλλοτε να φουσκώνει απειλητικά και άλλοτε να χάνει τα περιττά της κιλά και να αλλάζει το σώμα της.

Η Κλόε που σε συνέντευξη της έχει παραδεχτεί πως δεν της αρέσει να καταπιέζεται προκειμένου να πετύχει αυτόν το στόχο της, φαίνεται ότι προσπαθεί να διασκεδάζει ταυτόχρονα μέσα από αυτή την προσπάθεια απώλειας κιλών και αποφάσισε να προκαλέσει τους φίλους της στο instagram με ένα διατροφικό «τσάλεντζ».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε τη δίαιτα της Κλόε Καρντάσιαν στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλόε Καρντάσιαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ