Στην Εθνική Ασφαλιστική το χαρτοφυλάκιο της International Life - iefimerida.gr

Στην Εθνική Ασφαλιστική το χαρτοφυλάκιο της International Life

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστικά στην Εθνική Ασφαλιστική μεταβιβάστηκε μέρος του χαρτοφυλακίου Ζωής και Υγείας της International Life με την υπογραφή της τελικής συμφωνίας.

«Η απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής να αναλάβει την ομαλή συνέχιση της ασφαλιστικής κάλυψης που παρέχεται μέσω των συγκεκριμένων 8.122 ασφαλιστηρίων συμβολαίων, αποτέλεσε μία δύσκολη άσκηση, η λύση της οποίας προέκυψε από την προσπάθεια πολλών και είχε πάντα ως στόχο όλοι οι ασφαλισμένοι μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν απρόσκοπτα το πολύ σημαντικό αγαθό της ιδιωτικής ασφάλισης» επεσήμανε ο πρόεδρος της εταιρείας, Χριστόφορος Σαρδελής.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση υπογράφηκε την 03/03/2017 η τελική συμφωνία μεταβίβασης και του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου, με βάση την οποία μεταβιβάζονται στην ΑΕΕΓΑ Η ΕΘΝΙΚΗ, από την 09/02/2017, συγκεκριμένα και πλήρως εξατομικευμένα (8122) ασφαλιστήρια συμβόλαια Ζωής με Προσαρτήματα Υγείας ισάριθμων ασφαλισμένων της INTERNATIONAL LIFE ΑΕΑΖ.

Στη συμφωνία ρητά προβλέπεται ότι η ΑΕΕΓΑ Η ΕΘΝΙΚΗ αναλαμβάνει από την ημερομηνία αυτή (09/02/2017) και εφεξής τις υποχρεώσεις των μεταβιβαζόμενων ασφαλιστηρίων συμβολαίων που θα προκύψουν και θα αφορούν ασφαλισμένους, νοσηλευτικά ιδρύματα και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ασφαλιστική Ιnternational life
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ