Μιχελάκης: Αμετανόητος ο Παπανδρέου - Δεν είπε «συγνώμη» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Αμετανόητος ο Παπανδρέου - Δεν είπε «συγνώμη»

Μιχελάκης: Αμετανόητος ο Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι εμφανίστηκε αμετανόητος χωρίς να ζητήσει ούτε μια συγνώμη για τα ερείπια που αφήνει πίσω.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας λίγη ώρα μετά το τέλος της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου δήλωσε ότι «την ώρα που κάθε Ελληνικό σπίτι ζει στην αγωνία και την αβεβαιότητα, την ώρα που οι νεόπτωχοι της πολιτικής Παπανδρέου δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο των κυβερνήσεών του,ο ίδιος εμφανίζεται αμετανόητος, δηλώνοντας ότι ούτε καν λυπάται για τα ερείπια που αφήνει πίσω του»

Ο Γιάννης Μιχελάκης συμπλήρωσε ότι «δυστυχώς, στην πολύωρη ομιλία του, δεν είπε ούτε μια φορά τη λέξη συγγνώμη. Αντίθετα, με απύθμενο θράσος υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του, που οδήγησαν τη χώρα στην απαξίωση και τους Έλληνες στην εξαθλίωση» πρόσθεσε ο Γιάννης Μιχελάκης, υπογραμμίζοντας ότι «ο Παπανδρέου συνεχίζει να ζει στη δική του εικονική πραγματικότητα, την οποία, θα θυμούνται ως εφιάλτη για πολλά χρόνια οι Έλληνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ