Σφοδρή επίθεση Καρχιμάκη κατά κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Καρχιμάκη κατά κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ

Σφοδρή επίθεση Καρχιμάκη κατά κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές για κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμπεριείχε η ομιλία που απηύθυνε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίο Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Σπεύδουν να ασκήσουν κριτική για να μην κριθούν οι ίδιοι» είπε με νόημα κατηγορώντας όσους είναι εύκολοι στην κριτική αλλά δύσκολοι στην αυτοκριτική. «Οι ευθύνες επιμερίζονται και κανείς δεν μπορεί να τις αποποιηθεί. Αφορούν όλο το πολιτικό σύστημα από την κορφή μέχρι τη βάση» είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιοι μίλησαν για το ΠΑΣΟΚ από τις καρέκλες τις εξουσίας λέγοντας ότι δεν υπάρχει κόμμα ότι υπολειτουργεί» είπε και διερωτήθηκε με νόημα: «Πόσοι από μας συγκρούστηκαν με ορισμένους βαρώνους των ΜΜΕ, δημόσια και με ονοματεπώνυμο;».

Εγκάλεσε δε εκδότες και τηλεοπτικά δίκτυα «που θέλουν παροχές και διευκολύνσεις, που έσπερναν κινδυνολογία δημιουργώντας ψυχολογία κατάρρευσης, που θέλουν να είναι τιμητές και εκβιαστές του πολιτικού συστήματος, που ασκούσαν συνεχή κριτική στον Γ. Παπανδρέου, αμφισβητώντας του ακόμη και το να είναι παρών». Διερωτήθηκε επίσης, πόσοι απο το ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην απονομή της δικαιοσύνης.

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η ιστορία θα δικαιώσει την πολιτική του Γιώργου Α. Παπανδρέου, που έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία, χαρακτήρισε την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή ως την πιο φαύλη και εγκληματική κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα, και πρόσθεσε ότι η κυβερνητική αφετηρία του ΠΑΣΟΚ ήταν το χείλος του γκρεμού.

Ο κ. Καρχιμάκης υποστήριξε ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόσο μεγάλο κυβερνητικό έργο όσο τη διετία που πέρασε και πως «δεν μπορεί να μην αναγνωρίσουμε τον πρωταγωνιστικό ρολο του Προέδρου μας στην προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί». Στο σημείο αυτό τα μέλη του Ε.Σ. χειροκρότησαν χλιαρά.

«Δεν μπορούμε να διαψεύσουμε ούτε διαδρομή μας ούτε ιστορία μας. Η ενότητα μας κορυφαία υποχρέωση μας και απέναντι στη χώρα και απέναντι στη βάση μας» είπε ακόμη ο κ. Καρχιμάκης δηλώνοντας αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ