Αμφιλοχία: Παλιό ταξί χωρίς αριθμό κυκλοφορίας οδηγούσε ο 19χρονος που παρέσυρε δύο ηλιλικιωμένες - iefimerida.gr

Αμφιλοχία: Παλιό ταξί χωρίς αριθμό κυκλοφορίας οδηγούσε ο 19χρονος που παρέσυρε δύο ηλιλικιωμένες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: agriniopress.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σαρδίνια της Αμφιλοχίας όταν ένας 19χρονος παρέσυρε και σκότωσε μία 73χρονη και τραυμάτισε μία 56χρονη.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οδηγός του μοιραίου Ι.Χ. που εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος είναι ένας 19χρονος συγχωριανός των γυναικών, που συνελήφθη και νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Αγρινίου, αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να δικαστεί.

Ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε μέσα στο σκοτάδι την παρουσία των γυναικών στον δρόμο του, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε είναι ένα παλιό ταξί, που δεν φέρει αριθμό κυκλοφορίας και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για όχημα που κανονικά θα έπρεπε να είναι ακινητοποιημένο.

Αμφιλοχία: Παλιό ταξί χωρίς αριθμό κυκλοφορίας οδηγούσε ο 19χρονος που παρέσυρε δύο ηλιλικιωμένες | iefimerida.gr 0

Είναι κοινό μυστικό όμως πως σε πολλές αγροτικές περιοχές , κάτοικοι για την μετακίνηση τους στα χωράφια ή στα μαντριά τους κλπ, οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο νεαρός φέρεται να μην έχει προσκομίσει στην Αστυνομία άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αμφιλοχία 19χρονος τροχαίο ταξί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ