Γεννηματά από Ρόδο: Τα σύνορά μας, τα σύνορα της Ε.Ε., είναι αδιαπραγμάτευτα - iefimerida.gr

Γεννηματά από Ρόδο: Τα σύνορά μας, τα σύνορα της Ε.Ε., είναι αδιαπραγμάτευτα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα σύνορά μας, τα σύνορα της Ευρωπαϊκής ένωσης είναι αδιαπραγμάτευτα», τόνισε από τη Ρόδο η Φώφη Γεννηματά η οποία παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ότι είναι προκλητική η στάση της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα κι αντίθετη με τις διεθνείς συνθήκες, και κάλεσε την πολιτική ηγεσία στην Τουρκία να κατανοήσει ότι η ασφαλέστερη βάση για τη γόνιμη ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων είναι να ακολουθήσει μια συμπεριφορά καλής πίστης και καλής γειτονίας.

«Καθήκον δικό μας είναι η διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας με ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα, με εθνική ομοψυχία μακριά από διχαστικές λογικές και πολωτικό λόγο. Και η αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων του νησιωτικού μας χώρου με ουσιαστικές αναπτυξιακές πολιτικές», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά ρόδος σύνορα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ