Η Εμμα Γουότσον απαντά στα σχόλια για την αποκαλυπτική φωτογράφιση: Τι σχέση έχει ο φεμινισμός με το στήθος μου; [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Εμμα Γουότσον απαντά στα σχόλια για την αποκαλυπτική φωτογράφιση: Τι σχέση έχει ο φεμινισμός με το στήθος μου; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να την επικρίνουν για την αποκαλυπτική φωτογραφία της που δημοσίευσε το Vanity Fair έδωσε η Εμμα Γουότσον.

Αρκετοί σχολίασαν ότι η ηθοποιός πρόδωσε τα φεμινιστικά ιδεώδη όταν πόζαρε σχεδόν τόπλες για το περιοδικό. Οταν ρωτήθηκε για αυτό, στο πλαίσιο συνεντεύξεων για την «Πεντάμορφη και το Τέρας», έδωσε μία χειμαρρώδη απάντηση.

«Απλά αυτό μου δείχνει πόσες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις υπάρχουν για το τι είναι φεμινισμός. Φεμινισμός είναι να δίνεις στις γυναίκες επιλογές, δεν είναι ένα ραβδί με το οποίο χτυπάς άλλες γυναίκες. Αφορά την ελευθερία, την απελευθέρωση, την ισότητα. Πραγματικά, δεν ξέρω τι σχέση έχει το στήθος μου με αυτό», είπε η Γουότσον. «Εχω μπερδευτεί. Οι περισσότεροι έχουν μπερδευτεί».

Οσο για την ίδια τη φωτογραφία, εξήγησε ότι ένιωσε πως είναι απίστευτα καλλιτεχνική και ενθουσιάστηκε με το πόσο όμορφη δουλειά έκανε ο φωτογράφος Τιμ Γουόκερ.

Maturing from Hermione to Belle in @beautyandthebeast is a true coming-of-age story for @EmmaWatson: "I couldn't care less if I won an Oscar or not if the movie didn’t say something that I felt was important for people to hear." Read the full cover story at the link in bio. Photograph by Tim Walker.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on Feb 28, 2017 at 10:02am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμμα Γουότσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ