Ο Πούτιν έγινε... γλειφιτζούρι -Πουλάει απίστευτα στη Ρωσία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πούτιν έγινε... γλειφιτζούρι -Πουλάει απίστευτα στη Ρωσία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημοφιλία του Πούτιν στη Ρωσία ήταν ανέκαθεν εκτοξευμένη στα ύψη. Ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες είναι εφικτό στη χώρα, όσοι το επιθυμούν, να τον απολαύσουν και σε γλειφιτζούρι!

Το γλειφιτζούρι είναι δημιούργημα των κατοίκων της πόλης Εκατέρινμπουργκ, πρωτεύουσας της επαρχίας των Ουραλίων στη Ρωσία. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γλειφιτζούρι κυκλοφορεί σε διαφορετικές γεύσεις όπως πορτοκάλι, κόλα και μήλο ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 75 λεπτά του ευρώ.

Ο Πούτιν έγινε... γλειφιτζούρι -Πουλάει απίστευτα στη Ρωσία [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Ιβάν Κολοτόβκιν, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου που προχώρησε σε αυτή τη δημιουργία, εξέπληξε ιδιαίτερα όταν είπε πως οι άνθρωποι που το ζητούν είναι συνήθως μεσήλικες ενώ στην πλειονότητά τους εργάζονται είτε ως δημόσιοι υπάλληλοι είτε ως δημοσιογράφοι, οι οποίοι το ζητούν ενδεχομένως για να το απαθανατίσουν παράλληλα.

Ο Πούτιν έγινε... γλειφιτζούρι -Πουλάει απίστευτα στη Ρωσία [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Παράλληλα σημειώνει πως τα γλειφιτζούρια δεν σχετίζονται με την πολιτική ούτε θα ήθελε ο Ιβάν Κολοτόβκιν, ο κόσμος να νομίζει κάτι τέτοιο, ενώ τονίζει πως η εν λόγω κίνηση δεν έχει να κάνει με την εκστρατεία για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2018 στη Ρωσία.

Πηγή Βίντεο: ODN

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλειφιτζούρι Βλάντιμιρ Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ