Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίτιμος δημότης Ρόδου ανακηρύχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού.

Στην τελετή ανακήρυξης παρέστησαν ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, ο μητροπολίτης Ρόδου, Κυριλλος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γάκης αλλά και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων του νησιού.

Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, σρτην ομιλία του εξήρε την συνεισφορά του Προκόπη Παυλόπουλου στην πολιτική και νομική ζωή της χώρας ενώ παράλληλα πραγματοποίησε εκτενέστερη αναφορά στο έργο του.

Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απονεμήθηκε επίσης το χρυσό μετάλλιο τιμής της πόλης καθώς και αντίγραφο του κλειδιού της πόλης, παρόμοιο με αυτό που είχε δοθεί το 1947 στην Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στο τότε ανώτατο πολιτειακό άρχοντα.

Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την τιμή που του επιφύλασσαν με την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ πραγματοποίησε αναφορά στο καθεστώς που διέπει την παραχώρηση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα και στις διεθνείς συνθήκες βάση των οποίων πραγματοποιήθηκε η εν λόγω παραχώρηση των νησιών του Αιγαίου.

Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Eπίτιμος Δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ