Ρήγας: Να μην ανησυχούν οι συνταξιούχοι -«Κλείνει» η λιτότητα - iefimerida.gr

Ρήγας: Να μην ανησυχούν οι συνταξιούχοι -«Κλείνει» η λιτότητα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζήτημα που προέκυψε με τις νέες συντάξεις, με την ΕΛΣΤΑΤ, θα λυθεί άμεσα, διαβεβαίωσε ο Παναγιώτης Ρήγας.

«Θα τελειώσει το θέμα με τις νέες συντάξεις, θα διορθωθεί αυτό με τροπολογία», δήλωσε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ρήγας τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τις παλιές συντάξεις, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ΕΦΚΑ προχωράει με γοργούς ρυθμούς. «Με τις προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση η λιτότητα κλείνει», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, ο κ. Ρήγας επιτέθηκε στο ΔΝΤ για τη στάση του, την οποία χαρακτήρισε ως «εκτός τόπου και χρόνου». «Ολοι να τηρήσουν το πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup, δεν μπορεί το ΔΝΤ, η κ. Βελκουλέσκου, να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα, είναι εκτός τόπου και χρόνου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι οι Θεσμοί θα αναγκαστούν να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Οποιος κάνει κόλπα είναι υποχρεωμένος να δεχθεί ό,τι συνέβη στο Eurogroup. Με τη δική μας στάση φτάσαμε σε πλεόνασμα 2% έχουμε αναλάβει μια δύσκολη προσπάθεια και θα τη φέρουμε σε πέρας», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Ρήγας συντάξεις ΕΛΣΤΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ