Ο Γιώργος Μανίκας στο Survivor - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Μανίκας στο Survivor

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο επόμενος παίκτης των «διάσημων» στο Survivor.

Μπορεί ο Γιώργος Μανίκας να μην πήγε εξαρχής στο Survivor, ωστόσο, ετοιμάζει τις βαλίτσες του τις επόμενες ημέρες για τον Άγιο Δομίνικο.

Το βράδυ της Πέμπτης, το μοντέλο «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο και τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο, με τον μικρό να λέει ότι δεν θέλει να φύγει μέχρι τα γενέθλιά του, που είναι σήμερα.

Αύριο ο άνδρας τις ζωής μου ηζωή τις ζωής μου ο AJ γίνετε 4!!!! Πριν αρκετές μέρες έπρεπε να αποφασίσω αν θα τον αφήσω για αρκετό καιρό και να πάω στα ξένα,του ζήτησα να αποφασίσει εκείνος ότι ήθελε άσχετα από το προσωπικό όφελος που θα είχα... το μονο που μου ζήτησε ειναι να είμαι εδώ στα γενέθλια του γιατί θα του έλειπα πολύ στο party που θα έκανε αν δεν ήμουν....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ!!! ΣΑΓΑΠΩ AJ-ΜΠΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ-ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΚΑ #aj #mpinos #manikas #mani #maboy #maniggas #daddysboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giorgos manikas (@giorgosmanikas) στις Μάρ 2, 2017, 10:25πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor μανικας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ