Για ποιον λόγο η Κέιτ είχε χωρίσει με τον Γουίλιαμ πριν το γάμο; - iefimerida.gr

Για ποιον λόγο η Κέιτ είχε χωρίσει με τον Γουίλιαμ πριν το γάμο;

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν αισθάνεστε άσχημα επειδή έχετε μία ιστορία χωρισμών και επανενώσεων με το άλλο σας μισό, η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται, αφού -φυσικά- δεν είστε το μοναδικό ζευγάρι.

Στον κόσμο των σελέμπριτι υπάρχουν πολλά ζευγάρια που πέρασαν μία περίοδο χωριστά πριν αποφασίσουν να παντρευτούν (Τζάστιν Τίμπερλεικ και Τζέσικα Μπίελ, Άνταμ Λεβίν και Μπεχάτι Πρίνσλοου για παράδειγμα) και μάλιστα ένα από αυτά ήταν γαλαζοαίματο – κατά το ήμισυ. Ναι, καλά καταλάβατε, η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν διακόψει για ένα διάστημα τη σχέση τους πριν από τον φαντασμαγορικό γάμο τους τον Απρίλιο του 2011. Το 2007, τέσσερα χρόνια μετά από το πρώτο τους ραντεβού και τέσσερα χρόνια πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, το βασιλικό ζευγάρι έφτασε στο απροχώρητο και αποφάσισε να συνεχίσει χωριστά, με το παλάτι να δηλώνει πως «δεν θα έκανε σχόλια για την προσωπική ζωή του Πρίγκιπα Γουίλιαμ».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Γουίλιαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ